Biserica Penticostală Română din Kitchener, Ontario, Canada. Data: 27 August, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Marius Livanu.

Mai mult

Jesus Market în România – Biserica de Centură, București. Data: 15 Iulie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Nicu Butoi, în cadrul prezentărilor sub seria „Astăzi”. "Suntem singuri doar când ASTĂZI alegem să stăm departe de Dumnezeu." – pastor Nicu Butoi

Mai mult

Mesaj din ciclul de predici „Safirul străveziu” – Transmisie LIVE din Atlanta, prezentat de pastorul Nicu Butoi. Data: 13 Mai, 2017 Păcatul crează un zid de despărțire între om si Dumnezeu, dar niciodată între Dumnezeu și om! Dumnezeu este mai aproape ca oricând atunci când copilul Său este căzut!

Mai mult

Cel mai important lucru în viața aceasta este să fii neprihănit. Dacă ești cu haina albă poți fi sigur că indiferent ce se va întâmpla, tu ai o destinație fericită. Totuși cel mai important lucru din viață vine și cu ceva ce nu ne place. Psalmistul David ne zice în psalmul 34 că de multe […]

Mai mult

Mesaj din ciclul de predici „Magnificat” (Măriți pe Domnul), prezentat de pastorul Nicu Butoi. Data: 10 Decembrie, 2016 "Când au văzut lucrul acesta, toţi cârteau şi ziceau: "A intrat să găzduiască la un om păcătos!" Dar Zacheu a stat înaintea Domnului, şi I-a zis: "Iată, Doamne, jumătate din avuţia mea o dau săracilor; şi, dacă […]

Mai mult

Biserica Penticostală Română Betania, Chicago. Data: 21 Aprilie, 2011 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Evanghelizare la Rodna. Data: 16 August, 2015 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Gabi Zăgrean.

Mai mult

Mesaj prezentat la emisiunea „Păstorul Cel Bun” pe NAȘU TV. Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Tema: Substituția penală Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Paul Washer.

Mai mult