Cine suntem?

Asociația Fiți Oameni este o organizație non-profit care are la bază valori morale și creștine cu scopul de a îmbunătăți calitătea vieții persoanelor aflate în nevoi și oferirea de noi oportunități pentru persoanele dezavantajate sau care fac parte din categorii vulnerabile.


De ce?

Asociația a luat ființă din dorința unor persoane sensibile la nevoile oamenilor, fiind motivați din pasiune pentru Creator, care ne încurajează să ne implicăm în sprijinirea semenilor noștri în nevoi.


ce facem?

De asemenea asociația acordă sprijin social dar și spiritual prin consiliere socială și spirituală, prin oferirea de materiale creștine gratuite în format digital prin intermediul resurselor de pe site.


Care este dorința noastră?

Ne dorim a fi o punte de legătură între cei care pot ajuta și cei care sunt în nevoi. Venim în sprijinul oamenilor aflați în dificultate, ajutându-i și învățându-i să depășească momentele grele din viața lor. Tot odată ne propunem integrarea în societate a celor vulnerabili.

Echipa fiți oameni

Timotei Balla​

Președinte​

Darius Țurca​

Vicepreședinte

Simona Țurca​

Secretară

Alin Țurca​

Director General​

Alătură-te proiectelor noastre
devenind un voluntar!

Valorile noastre​

“Ce fel de oameni ar trebui să fiţi voi, trăind nişte vieţi sfinte şi evlavioase, aşteptând şi grăbind venirea zilei lui Dumnezeu?” (2 Petru 3:11-12)

Integritate
Transparență
colaborare
Dezvoltare