Biserica Penticostală Poarta Cerului, Timișoara. Data: 4 Noiembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Nelu Filip.

Mai mult

Mesaj din ciclul de predici „Iubirea în 10 cuvinte” – Transmisie LIVE din Atlanta, Jesus Market. Data: 7 Aprilie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Biserica Baptistă Betel, Mănăștur – Cluj Napoca. Data: 26 Octombrie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul James Cecy (verișorul lui Al Capone – celebrul mafiot). * James Cecy este autorul cărții „Războiul purității”

Mai mult

Am ales acest titlu pentru meditarea mea din cauză că mi se pare unul foarte bine ales de către Bogdan pentru programul său. Nu toată pofta e păcătoasă așa că o condamnare a poftei nu ne ajută prea tare ci e nevoie de o abordare specifică. Da, ai intuit bine, scriu despre pornografie astăzi. E […]

Mai mult

Biserica Penticostală Română Maranatha, Phoenix – Arizona. Data: 17 Iulie, 2016 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Daniel Strugari.

Mai mult

Omul este o creatură complexă. Dumnezeu a investit în noi ceea ce nu găsești în restul creației Sale. Când Dumnezeu l-a făcut pe om, prima poruncă pe care i-a dat-o a fost aceasta: ”…creșteți, înmulțiți-vă, umpleți pământul și supuneți-l…” Cu toate că înmulțirea, multiplicarea vieții, a fost pusă în noi de Dumnezeu, ea a fost […]

Mai mult

Emanuel Church Anaheim – California. Data: 20 Aprilie, 2017 Un studiu aprofundat asupra celor 10 porunci, prezentat de pastorul Lazăr Gog.

Mai mult

Biserica Creștină Sfântă Treime, Beiuș – Sala de Conferințe Cireșarii. Data: 7 Octombrie, 2012 Mesaj din ciclul de predici „Poruncile lui Dumnezeu”, rostit de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Biserica Penticostală Română Betania, Chicago. Data: 19 Iunie, 2014 Mesaj din ciclul de predici „Călătoriile Bibliei”, rostit de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Emisiunea „Viața la superlativ”, realizat de Speranța TV, invitat pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult