Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Loma Linda, California. Data: 28 Ianuarie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Pavel Goia.

Mai mult

Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Emil Bartoș.

Mai mult

Biserica Penticostală Română Betania, Dublin. Data: Ianuarie, 2019 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Valerian Jurjea.

Mai mult

Biserica Creștină Punct, București. Data: 11 Ianuarie, 2019 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Pentru a ne aminti de înaintaşii noştri care nu mai sunt în viaţă, folosim monumentele funerare. Aceste pietre de aducere aminte au rolul să întârzie procesul normal al uitării. [...]

Mai mult

Biserica Penticostală Geneza, Oradea. Data: 6 Ianuarie, 2019 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Dorel Coraș.

Mai mult

Credinţa în Dumnezeu este un lucru absolut personal, însă se manifestă în public, drept pentru care, deseori, guvernele păgâne sau atee au interzis credinţa, în mod special manifestarea ei socială. Biblia ne învaţă că dragostea, credinţa şi speranţa

Mai mult

La această întrebare răspunsul oamenilor e foarte diferit dar a lui Dumnezeu contează. Ştiati că răul e de multe feluri şi numai BINELE e intr-un singur mod , că minciuna îmbracă multe straie inclusiv religioase dar Adevarul [...]

Mai mult

La început de an ne punem dorințe. Ne facem planuri și ne gândim că avem multe pagini albe importante de scris cu bunătate, cu credință, cu idealuri împlinite. Ne gândim că Noul An va fi anul în care ne vom apropia mai mult [...]

Mai mult

Biserica Penticostală Geneza, Oradea. Data: 1 Ianuarie, 2019 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Dorel Coraș.

Mai mult

Biserica Creștină Sfânta Treime, Beiuș – Sala de Conferințe Cireșarii. Data: 1 Ianuarie, 2019 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Emanuel Church Anaheim – California. Data: 1 Ianuarie, 2019 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Lazăr Gog.

Mai mult

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Loma Linda, California. Data: 29 Decembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Valentin Dănăiață.

Mai mult

Biserica Creștină Sfânta Treime, Beiuș – Sala de Conferințe Cireșarii. Data: 30 Decembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Mă rog ca dragostea de Dumnezeu și de semeni să devină pentru noi un mod de viață în acest an nou. Înnoirea vieții și ființei noastre să aducă în sufletul nostru aceea primavară veșnică a prezenței lui Dumnezeu și să radieze în afara noastră mesajul înnoirii. Amin!

Mai mult

Doamne Tată, știi, anul acesta a fost anul în care am plâns cel mai mult. Recunosc, am urât multe zile. Uneori, ura se îndrepta și spre Tine, arătând furioasă pumnul spre Cer, ca mai apoi să ajung pe genunchi, cu sufletul la pământ. [...]

Mai mult