Cu gandul la vesnicie

Viața pe Pământ nu este decât abur, și totuși, mulți oameni trăiesc ca și cum nu ar exista nimic dincolo. Dar modul în care trăim această viață va determina modul în care vom petrece eternitatea. Scriptura ne spune că vor exista grade diferite de răsplătire pentru credincioși – spectrul întinzându-se de la situația în care unii vor privi cum toată lucrarea lor va fi mistuită la judecată, până la situația în care unii vor fi chemați să înceapă domnia împreună cu Hristos Însuși.

Clădind pe principiile din 2 Corinteni 5: 9-11, John Bevere ne reamintește că toți credincioșii vor sta înaintea lui Hristos pentru a primi răsplata după ceea ce au făcut în această viață. Mulți dintre noi vor fi șocați să afle că majoritatea timpului a fost irosită pe lucruri care nu se califică pentru răsplătirile veșnice.

Deci, cum putem trăi viața cu folos? În „Atracția eternității” veți învăța să descoperiți chemarea voastră și să multiplicați ceea ce Dumnezeu v-a dat. Pe măsură ce dobândiți o perspectivă veșnică, veți fi împuterniciți să lucrați pentru ceea ce rămâne veșnic.

Titlul original al seriei, în limba engleza: Driven by Eternity

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>