Mesaj prezentat la emisiunea „Păstorul Cel Bun” pe NAȘU TV. Data: 2019 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Biserica Penticostală Poarta Cerului, Timișoara. Data: 4 Noiembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Nelu Filip.

Mai mult

Biserica Penticostală Română Betania, Chicago. Data: 9 Decembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Centrul Creștin Betania, Oradea. Data: 28 Noiembrie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Explorând Geneza” – studiu din cartea Geneza, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Biserica Penticostală Română Betania, Chicago. Data: 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Biserica Penticostală Poarta Cerului, Timișoara. Data: 5 August, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Nelu Filip. Căsătoria, instituția inventată de Dumnezeu încă de la începuturile lumii, este asaltată din toate parțile, uneori ridiculizată, și tot mai mult i se diminuează statornicia prin cele mai banale motivații.

Mai mult

Biserica Penticostală Română Betania, Chicago. Data: 11 Noiembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Biserica Penticostală Philadelphia din Mansuè (TV) – Italia. Data: Octombrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Marius Livanu.

Mai mult

Centrul Creștin Betania, Oradea. Data: 24 Octombrie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Explorând Geneza” – studiu din cartea Geneza, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Gabi Zăgrean.

Mai mult

Biserica Penticostală nr. 1 Carpați, Cluj-Napoca – conferință județeană de tineret. Data: 20 Octombrie 2018, Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Dorel Coraș.

Mai mult

Centrul Creștin Betania, Oradea. Data: 17 Octombrie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Explorând Geneza” – studiu din cartea Geneza, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Scriu aceste gânduri după discuția cu un tânăr cât se poate de onest și doritor de a trăi curat, care a solicitat consiliere pentru o situație în care se află. Pe scurt, din dorința de a își arăta intențiile [...]

Mai mult

Biserica Rugul Aprins, Leeds (Anglia). Data: 15-16 Septembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Emil Bartoș.

Mai mult

Biserica Poarta Cerului, Timișoara. Data: 26 August, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Biserica Poarta Cerului, Timișoara. Data: 26 August, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult