Este ușor să primești cu mare bucurie un vis de la Dumnezeu – dar ce rămâne de făcut când simți că totul în viața ta o ia în direcția opusă? Așa de mulți dintre noi sunt luați prin surprindere când circumstanțele se înrăutățesc și se întreabă ce greșală au făcut de ne-am pomenit așa de […]

Mai mult

Aș fi vrut să nu cunosc durerea. Să mă plimb pe străzi pavate cu flori, scrise cu fericire și turnate cu aur. Dar viața nu mi-a fost așa. Adesea o băgam în categoria amărăciunii și a pelinului. Adesea cerneala cu care se scria viața mea era mai mult neagră decât colorată. Și trebuia să merg […]

Mai mult

Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. Data: 8 Aprilie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Speranță de nezdruncinat” partea 23, prezentat de pastorul Travis Eades.

Mai mult

Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. Data: 1 Aprilie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Speranță de nezdruncinat” partea 22, prezentat de pastorul Max Lucado.

Mai mult

Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. Data: 25 Martie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Speranță de nezdruncinat” partea 21, prezentat de pastorul Max Lucado.

Mai mult

Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. Data: 18 Martie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Speranță de nezdruncinat” partea 20, prezentat de pastorul Max Lucado.

Mai mult

Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. Data: 11 Martie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Speranță de nezdruncinat” partea 19, prezentat de pastorul Travis Eades.

Mai mult

Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. Data: 4 Martie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Speranță de nezdruncinat” partea 18, prezentat de pastorul Max Lucado.

Mai mult

Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. Data: 25 Februarie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Speranță de nezdruncinat” partea 17, prezentat de pastorul Max Lucado.

Mai mult

Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. Data: 18 Februarie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Speranță de nezdruncinat” partea 16, prezentat de pastorul Max Lucado.

Mai mult

Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. Data: 11 Februarie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Speranță de nezdruncinat” partea 15, prezentat de pastorul Max Lucado.

Mai mult

Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. Data: 4 Februarie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Speranță de nezdruncinat” partea 14, prezentat de pastorul Max Lucado.

Mai mult

Biserica Penticostală Geneza, Oradea. Data: 9 Decembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Dorel Coraș.

Mai mult

Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. Data: 28 Ianuarie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Speranță de nezdruncinat” partea 13, prezentat de pastorul Travis Eades.

Mai mult

Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. Data: 21 Ianuarie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Speranță de nezdruncinat” partea 12, prezentat de pastorul Max Lucado.

Mai mult

Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. Data: 19 Noiembrie, 2017 Mesaj din ciclul de predici „Speranță de nezdruncinat” partea 11, prezentat de pastorul Max Lucado.

Mai mult