Fă ca prezența ta să lase în urmă întotdeauna un simțământ de pace și binecuvântare. Data: 19 Februarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Esența lumescului este egoismul! Nu este nici o diferență între cineva care este egoist în lume, și cineva care este egoist în biserică… Data: 18 Februarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi (15 Februarie, 2019).

Mai mult

Acel om care a fost „înviat din morți” va purta cu el întotdeauna mesajul „Știu de unde m-a luat Dumnezeu!” și-l va face cântarea vieții sale spre Slava lui Dumnezeu. Data: 14 Februarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Cum privim acest dar al lui Dumnezeu pentru noi, numit timp? Înțelegem oare că toată valoarea nostră se rezumă la ideea de timp? Data: 13 Februarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi (12 Februarie, 2019).

Mai mult

Te-ai gândit vreodată că izbăvirea și atitudinea ta când treci prin încercare depinde de hotărârea pe care o iei, în relația ta cu Dumnezeu, înainte de a trece prin încercare? Data: 11 Februarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Cei ce te privesc ar putea spune despre tine că ești un om care umblă cu Dumnezeu, dar inima ta, gândurile tale, ce spun? „Umblă” ele în ficare zi cu Dumnezeu? Data: 8 Februarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Obiectivul suprem al lui Dumnezeu în dreptul tău și-al meu, e să fim fericiți. Ce îți lipsește ca să fii fericit? Data: 7 Februarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Suferințele fizice pot fi tratate de medici, în spitale, dar suferințele sufletului, numai Dumnezeu le poate vindeca întru totul. De unde vine suferința aceasta, în vreme ce aproaple meu nu e încercat cu aceste suferințe? Data: 6 Februarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Orice credincios, ca să rodească și să dăruiască, trebuie să crească. Iată poți să crești… Data: 5 Februarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Ai găsit adevărul? Ce faci cu el? Știi tu care e sfatul, porunca lui Isus cu privire la adevăr? Data: 4 Februarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Fiecare om are o slăbiciune în viața și în caracterul său, o „zală” slabă în lanțul care îl ține ancorat în Cristos. Răspunsul sufletului tău la anumite împrejurări îți pot decide destinul vesnic: viață sau moarte! Data: 1 Februarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Te-ai gândit vreodată la efectele cuvintelor tale asupra vieții tale… Eu, sau Domnul? Dacă-L iubim pe Dumnezeu e cu neputință să-L excludem pe El din orice realizare, mică sau mare, și să o atribuim propriei persoane. Data: 31 Ianuarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Izolarea nu e planul lui Dumnezeu cu tine în acestă lume. Suntem chemați să reprezentăm Lumina și Harul într-o lume care nu are aceste privilegii, și care e însetată din lipsa lor. Data: 30 Ianuarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Nu ți-ai aflat încă sensul în viață, te frământă întrebarea „Care e rostul meu pe acest pământ, de ce sunt aici, încotro merg?”… Există o modalitate prin care poți afla răspunsul la aceste întrebari, prin care poți primi o revelație cu privire la viața și destinul tău: trăirea cu Dumnezeu. Data: 29 Ianuarie, 2019 Mesaj […]

Mai mult