Biserica Penticostală Geneza, Oradea. Data: 6 Aprilie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Dorel Coraș.

Mai mult

Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Rei Abrudan.

Mai mult

Biserica Adventistă Română Maranatha, Florida. Data: 2013 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Centrul Creștin Betania, Oradea. Data: 4 Aprilie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Emanuel Church Anaheim – California. Data: 29 Martie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Lazăr Gog.

Mai mult

Mesaj din ciclul de predici „Iubirea în 10 cuvinte” – Transmisie LIVE din Atlanta, Jesus Market. Data: 31 Martie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Biserica Maranata din Roma, Italia – seară de evanghelizare. Data: 25 Martie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Biserica Penticostală Română Betania, Chicago. Data: 14 Aprilie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Biserica Baptistă Iris, Cluj Napoca. Data: 14 Aprilie, 2017 Text biblic: Daniel, capitolul 5 Mesaj de încurajare și zidire spirituală – studiu din cartea Daniel, prezentat de pastorul Beniamin Fărăgău.

Mai mult

Privită în ansamblu, această întrebare sună ca un strigăt de durere, ieșit din străfundul fiinţei umane în mijlocul întunericului incertitudinilor și al îndoielilor. Însă în această întrebare stă concentrat de fapt un ciorchine de întrebări. Ne vom opri asupra celor esenţiale și de folos pentru a ne deschide mintea, în lumina învăţăturilor Celui ce deţine […]

Mai mult

Biserica Penticostală Română din Kitchener, Ontario, Canada. Data: 14 Aprilie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Daniel Strugari.

Mai mult

Biserica Creștină Sfânta Treime, Beiuș – Sala de Conferințe Cireșarii. Data: 13 Aprilie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Emanuel Church Anaheim – California. Data: 13 Aprilie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Lazăr Gog.

Mai mult

Centrul Creștin Betania, Oradea. Data: 12 Aprilie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Săptămâna patimilor a fost mai grea decât întreaga viaţă umană a Mântuitorului şi Vinerea Mare a fost, probabil, mai grea decât întreaga săptămână. Săptămâna patimilor, în general, şi ziua de vineri, în special, au rămas martori pentru ce a oferit Dumnezeu omului și pentru ce a oferit omul lui Dumnezeu. Dumnezeu a oferit totul, pe […]

Mai mult

Duminică. Intrat în Ierusalim călare pe măgăruş. Mulţimi mă înconjoară şi Mă cheamă dar nu mă încred în ei. E zgomot nu închinare. Am plâns pentru cetate. O văd arsă. Luni. Am venit de la Betania şi Mi s-a făcut foame. Am blestemat un smochin. Eu n-am nevoie de frunze, am nevoie de roade. E […]

Mai mult