Biserica Creștină Sfânta Treime, Beiuș – Sala de Conferințe Cireșarii. Data: 17 Februarie, 2019 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Biserica Baptistă VIA, Cluj-Napoca. Data: 10 Februarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Întreg”, rostit de Rei Abrudan.

Mai mult

Cum privim acest dar al lui Dumnezeu pentru noi, numit timp? Înțelegem oare că toată valoarea nostră se rezumă la ideea de timp? Data: 13 Februarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi (12 Februarie, 2019).

Mai mult

Atunci când Dumnezeu îți spune să mai aștepți, tu chiar asta trebuie să faci. Creștini fiind, ne rugăm pentru voia lui Dumnezeu, pentru planul Său, fără să înțelegem uneori ce înseamnă acest lucru mai exact. De fapt, tocmai asta e și ideea. Nu poți ști niciodată unde îți va purta pașii această rugăciune, pentru că […]

Mai mult

Biserica Penticostală Poarta Cerului, Timișoara. Data: 13 Ianuarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Biruitor”, prezentat de pastorul Nelu Filip.

Mai mult

Obiectivul suprem al lui Dumnezeu în dreptul tău și-al meu, e să fim fericiți. Ce îți lipsește ca să fii fericit? Data: 7 Februarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Suferințele fizice pot fi tratate de medici, în spitale, dar suferințele sufletului, numai Dumnezeu le poate vindeca întru totul. De unde vine suferința aceasta, în vreme ce aproaple meu nu e încercat cu aceste suferințe? Data: 6 Februarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Emisiunea “Fața în Fața” realizat de RTN Chicago. Invitat dr. Buni Cocar, pastorul bisericii Maranatha din Chicago.

Mai mult

Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Pavel Goia.

Mai mult

Am înțeles cu greu ceva. Ceva ce mi-a luat atât de mult timp și uneori încă îmi ia. Am înțeles că Dumnezeu nu caută perfecțiunea. Nu caută floarea rară din pădurea de cristal. Caută buruiana călcată în picioare cu ușurință. Mă caută pe mine. Cel care face multe greșeli. Care cade mereu și care dă […]

Mai mult

Biserica Creștină Sfânta Treime, Beiuș – Sala de Conferințe Cireșarii. Data: 3 Februarie, 2019 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Va trebui să învăţăm ce-i iubirea sau s-o reinventăm. Probabil că va trebui să începem cu paşi mici, iar primul este să nu ne mai batem unul cu altul. Apoi să învăţăm să-i respectăm pe oameni, să-i admirăm pentru frumuseţea unică a fiecăruia, deşi sunt de acord cu Rochefoucauld că e greu a admira pe […]

Mai mult

Bârfa: a vorbi ce-ți place despre cine nu-ți place… "Daca vezi binele din om, ramai la binele din om si taci!" – Cătălin Ciuculescu

Mai mult

În 1347, „Moartea Neagră” aproape a înjumătățit populația globului. Astăzi, bârfa face praf biserici întregi. Dacă atunci nu se cunoștea leacul, astăzi bârfa are medicamentație la îndemână. Diferența între pandemii este că ciuma odată contractată te omoară pe tine, însă bârfa omoară pe alții. Pe gazdă o omoară mai târziu și fără ca aceasta să-și […]

Mai mult

Izolarea nu e planul lui Dumnezeu cu tine în acestă lume. Suntem chemați să reprezentăm Lumina și Harul într-o lume care nu are aceste privilegii, și care e însetată din lipsa lor. Data: 30 Ianuarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult