Mesaj din ciclul de predici „Psalmii – Gândind și simțind cu Dumnezeu” – partea 2, rostit de pastorul John Piper.

Mai mult

Atunci când vorbim despre viața spirituală a unui om, vorbim despre o dimensiune foarte complexă, superioară dimensiunii biologice, care e limitată în timp și spațiu. Omul e făcut de Dumnezeu duh/spirit, suflet și trup, după modelul triunic al Creatorului [...]

Mai mult

Biserica Adventistă Română din Atlanta. Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Pavel Goia.

Mai mult

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Loma Linda, California. Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Valentin Dănăiață.

Mai mult

Puterea de a fi o femeie – o serie despre lupta spirituală, pentru femei. Titlul original: Fight like a girl. Vorbitor: Lisa Bevere, Messenger International. În Lupta ca o fată, Lisa îi provoaca pe femei să accepte și să sărbătorească – feminitatea lor ca fiind cea mai mare putere, rânduită de Dumnezeu. Lisa vorbește despre […]

Mai mult

„Privatizare” este un cuvânt care i-a urmărit pe românii evadaţi din comunism mai întâi ca o promisiune, apoi ca un blestem. Curios, se pare că asistăm la un fenomen similar și într-un univers mai restrâns, cel al vieţii noastre spirituale. Un fenomen care se vede, de departe, drept cea mai mare mutaţie spirituală a ultimului […]

Mai mult

Biserica Penticostală Română din Kitchener, Ontario, Canada. Data: 26 Martie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Daniel Strugari.

Mai mult

Emanuel Church Anaheim – California. Data: 19 Martie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Lazăr Gog.

Mai mult

Miercuri, 2 noiembrie, 2016, la biserica Ekklesia, Arizona. Steve (originar din Haifa, Israel) a absolvit Facultatea de Microbiologie în România, unde și-a continuat apoi studiile de masterat fiind licențiat în „Master of Science”.  Din anul 1998 locuiește în Statele Unite.

Mai mult

Biserica Creștină Baptistă Metanoia, Arad. Data: 22 Martie, 2015 Tema: Cum se descoperă Dumnezeu, în timpul războiului spiritual? Mesaj de încurajare si zidire spirituală, rostit de pastorul Emil Bartoș.

Mai mult

Conferința Preoților Convertiți, Someşul Rece. Data: 12-13 Noiembrie, 2013 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de dr. Iosif Țon.

Mai mult

Mesaj de încurajare si zidire spirituală, rostit de pastorul Paul Washer.

Mai mult

Mesaje de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Paul Washer.

Mai mult