La fel ca Superman care poate sări peste orice obstacol și poate învinge orice dușman, creștinul are abilitatea supranaturală de a trece peste provocările cu care se confruntă. Dar problema cu care ne confruntăm atât noi, cât și Superman, este aceea kriptonită care ne fură puterea. Bineînțeles, Superman și kriptonita sunt elemente fictive, dar în […]

Mai mult

Biserica Penticostală Română Betania, Chicago. Data: 10 Februarie, 2019 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Mesaj prezentat la emisiunea „Păstorul Cel Bun” pe NAȘU TV. Data: 2019 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. Data: 15 Aprilie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Speranță de nezdruncinat” partea 24, prezentat de pastorul Max Lucado.

Mai mult

După învierea Domnului, chiar înainte de înălţarea la cer, ucenicii erau curioși cu privire la lucrurile sfârşitului. Domnul nu le-a răspuns la întrebare, însă le-a spus despre lucrurile prezentului: „El le-a răspuns: „Nu este treaba voastră să ştiţi vremurile sau soroacele; pe acestea Tatăl le-a păstrat sub stăpânirea Sa. Ci voi veţi primi o putere, […]

Mai mult

Fiecare om are o slăbiciune în viața și în caracterul său, o „zală” slabă în lanțul care îl ține ancorat în Cristos. Răspunsul sufletului tău la anumite împrejurări îți pot decide destinul vesnic: viață sau moarte! Data: 1 Februarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. Data: 18 Martie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Speranță de nezdruncinat” partea 20, prezentat de pastorul Max Lucado.

Mai mult

Biserica Creștină Filadelfia, Baia Mare. Data: 14 Octombrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de Sunny Trancă. Harul (Puterea) Lui ne este indeajuns pentru ca puterea Lui va face nespus de mai mult.

Mai mult

Conferința de Familii organizat de Biserica “Rugul Aprins” Ipswich (UK), în perioada 9 – 11 Octombrie, 2018. Invitat special: pastor Luigi Mițoi

Mai mult

Biserica Eben Ezer, Hartheim (Germania). Data: Iunie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Dorel Coraș.

Mai mult

Biserica Penticostală Peniel, Londra. Data: 28 Septembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Lazăr Gog.

Mai mult

Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. Data: 28 Ianuarie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Speranță de nezdruncinat” partea 13, prezentat de pastorul Travis Eades.

Mai mult

Cuvântul lui Dumnezeu este o sabie pe care ne este mult mai ușor să o studiem decât să o mânuim. Este vremea ca să punem în mâna femeilor săbii și să le ajutăm să conecteze cerul cu pământul. În lumea întreagă sunt femei care suferă ca victime ale traficului de ființe umane, abuzate și chiar […]

Mai mult

Isus se adreasa aici unui mic grup de credincioși - aproximativ 120 de oameni - care se adunaseră în Camera de sus. Gândește-te ce sarcină imposibilă le-a pus înainte. La vremea aceea, Roma domina lumea și Isus le-a [...]

Mai mult

Te confrunți cu un inamic prea puternic pentru tine chiar acum? Dacă da, Dumnezeu îţi cere pur și simplu să îţi pui sabia deoparte și să ai încredere în El pentru a lupta în numele tău [...]

Mai mult

Biserica Penticostală Română Betania, Chicago. Data: 8 Aprilie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult