Emanuel Christian Church, Portland. Data: 6 August, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Iosif Țon.

Mai mult

Centrul Creștin Betania, Oradea. Data: 10 Ianuarie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Explorând Geneza” – studiu din cartea Geneza, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

La început nu am fost conștientă de acest lucru, dar apoi, viața mi-a arătat că am pe lângă mine oameni frumoși și că aceasta este o binecuvântare. Am să îți spun despre câțiva dintre ei. Bunica și bunicul. Doi oameni frumoși cu suflet cald. De fiecare dată când mergeam la ei îmi puneau în față […]

Mai mult

Biserica Penticostală Poarta Cerului, Timișoara. Data: 12 Octombrie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Nelu Filip.

Mai mult

Dumnezeu a creat omul cu nevoia fundamentală de apartenență. El a pus în noi nevoia, noi am inventat prietenia. Câte poezii s-au scris, câte refrene i s-au dedicat și câte imnuri ne-au gâdilat urechile… toate despre prietenie. De ce? Pentru că prietenia trebuie cântată, dansată, desenată și scrisă, dar mai presus de toate… ea trebuie […]

Mai mult

În spatele fiecărui om se ascunde o poveste de viață, te-ai gândit vreodată la asta? Am observat că noi obișnuim să ne împrietenim cu oamenii de care ne place, oamenii cu care avem ceva în comun sau poate cu oamenii pe care viața ni-i scoate în cale. Te-ai gândit vreodată și la alți oameni în […]

Mai mult

Emanuel Christian Church, Portland. Data: 14 Mai, 2017 Mesaj din ciclul de predici „Predica de pe munte a Domnului Isus”, prezentat de pastorul Iosif Țon.

Mai mult

Biserica Penticostală Speranța, Timișoara. Data: 26 Martie, 2017 Un studiu din cartea Iov, despre suferință, prezentat de pastorul Emil Bartoș.

Mai mult

Biserica Creștină Sfânta Treime, Beiuș – Sala de Conferințe Cireșarii. Data: 29 Ianuarie, 2017 Mesaj din ciclul de predici „Cum să… ?”, rostit de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Biserica Elim, Arganda del Rey – Turneu Jesus Market în Madrid. Data: 20 Octombrie, 2016 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Biserica Penticostală Poarta Cerului, Timișoara. Data: 10 Iunie, 2016 Mesaj din ciclul de predici „Samson”, rostit de pastorul Nelu Filip.

Mai mult

Biserica Creștină Sfânta Treime, Beiuș – Sala de Conferințe Cireșarii. Data: 29 Mai, 2016 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Biserica Penticostală Peniel, Londra. Data: 26 Martie, 2016 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Silviu Cornea.

Mai mult

Se spune că numai oamenii cu inimă mare pot fi prieteni adevărați. Cei răi și lași nu pot afla niciodată ce înseamnă prietenia adevărată. Dar ce înseamnă a avea inimă mare? Sună ca un test eliminatoriu, un test de noblețe, de sinceritate față de propria persoană pe care puțini îl trec astăzi. Tocmai pentru că […]

Mai mult

Mesaj din ciclul de predici „Legământ cu ochii mei”, rostit de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Plec din start de la gândul, că fiecare din noi ar trebui să lege acea prietenie cu Dumnezeu, așa cum Scriptura surprinde relația dintre Avraam și Dumnezeu, în Iacov 2:23. Nu mă voi referi azi la această prietenie. Azi vreau să mă refer la prietenia dintre creștini. Se știe că noi oamenii, tânjim după relații […]

Mai mult