Orice lucru are un preț în viață, chiar dacă a fost plătit în trecut, este plătit în prezent sau va fi plătit în viitor. Starea de a fi un om mulțumit are și ea un preț: încrederea în Dumnezeu, disciplina spirituală înțelegerea faptului că nimeni nu are tot ce-și dorește [...]

Mai mult

La fel ca Superman care poate sări peste orice obstacol și poate învinge orice dușman, creștinul are abilitatea supranaturală de a trece peste provocările cu care se confruntă. Dar problema cu care ne confruntăm atât noi, cât și Superman, este aceea kriptonită care ne fură puterea. Bineînțeles, Superman și kriptonita sunt elemente fictive, dar în […]

Mai mult

Centrul Creștin Betania, Oradea. Data: 7 Noiembrie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Explorând Geneza” – studiu din cartea Geneza, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Biserica Via, Cluj Napoca. Data: Octombrie, 2018 Mesaj din seria de predici „Judecătorii”, prezentat de pastorul Rei Abrudan. Doar grația divină îl poate răscumpăra pe cel căzut. În vremurile când fiecare făcea ce-i plăcea, poporul lansează 7 strigăte după ajutor, în urma cărora Dumnezeu ridică JUDECĂTORII. Dumnezeu nu-i cheamă pe cei curajoși, ci îi face […]

Mai mult

Biserica Penticostală Geneza, Oradea. Data: 21 Octombrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Călin Mocan.

Mai mult

Biserica Baptistă Betel, Mănăștur – Cluj Napoca. Data: 30 Septembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Emil Bartoș.

Mai mult

Biserica Eben Ezer, Hartheim (Germania). Data: Februarie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Ghiţă Mocan.

Mai mult

Evenimentul evanghelistic special „Chemarea la pocăință – O Trezire divină” – Rugul Aprins Toflea, Noul Templu. Data: 15 August, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Mesaj prezentat la emisiunea „Păstorul Cel Bun” pe NAȘU TV. Data: 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Biserica Penticostală Geneza, Oradea. Data: 16 Septembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Dorel Coraș.

Mai mult

Turneu Misiunea Betania din Chicago la Giurgiu (România). Data: 12 Iulie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Turneu Hristic, Sibiu – „Dumnezeu, Steagul meu!”. Data: 19 Iulie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Gabi Zăgrean.

Mai mult

„Căci n-avem un Mare Preot care să n-aibă milă de slăbiciunile noastre, ci unul care în toate lucrurile a fost ispitit ca şi noi, dar fără păcat.” – Evrei 4:15 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Dorel Coraș.

Mai mult

Biserica Penticostală Română Betania, Chicago. Data: 8 Iulie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Cineva povestea că Universitatea din California a realizat un studiu cu privire la cauzele pentru care cei mai mulți oameni mor. Undeva pe locul 2 era alcoolul iar pe locul 1, tutunul. Cu toate că cei care le folosesc știu acest lucru [...]

Mai mult

Biserica Penticostală Elim, Timișoara. Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Jean Chiforeanu.

Mai mult