La fel ca Superman care poate sări peste orice obstacol și poate învinge orice dușman, creștinul are abilitatea supranaturală de a trece peste provocările cu care se confruntă. Dar problema cu care ne confruntăm atât noi, cât și Superman, este aceea kriptonită care ne fură puterea. Bineînțeles, Superman și kriptonita sunt elemente fictive, dar în […]

Mai mult

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Loma Linda, California. Data: 8 Februarie, 2019 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Valentin Dănăiață.

Mai mult

Biserica Penticostală Philadelphia din Mansuè (TV) – Italia. Data: Ianuarie, 2019 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Marius Livanu.

Mai mult

Biserica Penticostală Maranata, Oradea – seară de evanghelizare. Data: 16 Ianuarie, 2019 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Gabi Zăgrean.

Mai mult

Hristos spune pilda aceasta în contextul parousiei, adică „fiți gata ca Domnul nostru vine”. Fericita noastră nădejde, groaza altora, opritul ceasului, focul purificator, încheierea socotelilor. Pilda începe bine și se sfârșește rău. Începe cu darul, oportunitatea, generozitatea și se sfârșește cu iad și scrâșnire de dinți. […] Există o categorie de ciudați care nu înțeleg […]

Mai mult

Biserica Penticostală Poarta Cerului, Timișoara. Data: 4 Noiembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Nelu Filip.

Mai mult

Pericolul nu era în putreziciunea corupţiei din cetatea eternă. Pericolul nu era nici în cuţitul ţinut în mâneca hainei de zeloţii bărboşi. Pericolul pentru întreaga lume nevăzută şi neagră şi pentru lucrurile aşezate trainic pe temelia [...]

Mai mult

Mesaj prezentat la emisiunea „Păstorul Cel Bun” pe NAȘU TV. Data: 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Biserica Penticostală Română Betania, Chicago. Data: 9 Decembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Orice lucru are un preț în viață, chiar dacă a fost plătit în trecut, este plătit în prezent sau va fi plătit în viitor. Starea de a fi un om mulțumit are și ea un preț: încrederea în Dumnezeu, disciplina spirituală înțelegerea faptului că nimeni nu are tot ce-și dorește [...]

Mai mult

Centrul Creștin Betania, Oradea. Data: 7 Noiembrie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Explorând Geneza” – studiu din cartea Geneza, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Biserica Via, Cluj Napoca. Data: Octombrie, 2018 Mesaj din seria de predici „Judecătorii”, prezentat de pastorul Rei Abrudan. Doar grația divină îl poate răscumpăra pe cel căzut. În vremurile când fiecare făcea ce-i plăcea, poporul lansează 7 strigăte după ajutor, în urma cărora Dumnezeu ridică JUDECĂTORII. Dumnezeu nu-i cheamă pe cei curajoși, ci îi face […]

Mai mult

Biserica Penticostală Geneza, Oradea. Data: 21 Octombrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Călin Mocan.

Mai mult

Biserica Baptistă Betel, Mănăștur – Cluj Napoca. Data: 30 Septembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Emil Bartoș.

Mai mult

Biserica Eben Ezer, Hartheim (Germania). Data: Februarie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Ghiţă Mocan.

Mai mult

Evenimentul evanghelistic special „Chemarea la pocăință – O Trezire divină” – Rugul Aprins Toflea, Noul Templu. Data: 15 August, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult