Biserica Penticostală Philadelphia din Mansuè (TV) – Italia. Data: Decembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Marius Livanu.

Mai mult

Biblia ne spune faptul că la împlinirea vremii, Mesia, Fiul lui Dumnezeu, S-a întrupat prin Fecioara Maria într-un grajd din Betleem. Este o vreme pentru naştere şi este o vreme pentru moarte, este o vreme pentru copilărie şi tinereţe şi este o vreme pentru [...]

Mai mult

Biserica Baptistă Iris, Cluj Napoca. Data: 7 Octombrie, 2018 Text biblic: Ioan 13 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Beniamin Fărăgău.

Mai mult

Evenimentul evanghelistic special „Chemarea la pocăință – O Trezire divină” – Rugul Aprins Toflea, Noul Templu. Data: 16 August, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. Data: 19 Noiembrie, 2017 Mesaj din ciclul de predici „Speranță de nezdruncinat” partea 11, prezentat de pastorul Max Lucado.

Mai mult

Biserica Creștină Sfânta Treime din Hendon, Londra. Data: 8 Iulie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Centrul Creștin Betania, Oradea. Data: 13 Iunie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Explorând Geneza” – studiu din cartea Geneza, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Emisiunea „Între Scriptură și ziar”, realizat de Marius Cruceru. Invitat: Emil Bartoș

Mai mult

Biserica Penticostală Golgota, Hunedoara – seara de evanghelizare. Data: 10 Martie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Dorel Coraș.

Mai mult

Mesaj prezentat la emisiunea „Păstorul Cel Bun” pe NAȘU TV. Data: 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Mesaj prezentat la emisiunea „Păstorul Cel Bun” pe NAȘU TV. Data: 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Biserica Creștină Sfânta Treime din Hendon, Londra. Data: 14 Ianuarie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Loma Linda, California. Data: 16 Decembrie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Valentin Dănăiață.

Mai mult

Emanuel Christian Church, Portland. Data: 25 Noiembrie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Iosif Țon.

Mai mult

Biserica Penticostală Română Betania, Chicago. Data: 26 Noiembrie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Se apropie cu pași repezi luna cadourilor. Pentru asta, noi românii ne-am antrenat de Black Friday. Dar ca să fii fericit cu adevărat nu îți trebuie lucruri, nu îți trebuie bani mulți, nu îți trebuie haine deosebite și scumpe sau cadouri ambalate frumos. Îți trebuie bucuria mântuirii, fericirea salvării, să știi că Isus e cu […]

Mai mult