Jesus Market – Transmisie LIVE din Atlanta, mesaj prezentat de pastorul Nicu Butoi. Data: 25 Noiembrie, 2017 Rămânem lângă Dumnezeu, cu dorul pentru vesnicie.

Mai mult

Jesus Market – Transmisie LIVE din Atlanta. Data: 11 Noiembrie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Jesus Market – Transmisie LIVE din Atlanta. Data: 4 Noiembrie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Salem, Arad – seara de rugăciune și părtășie spirituală. Data: 5 Iulie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Mesaj special transmis în direct din Atlanta – Jesus Market, prezentat de pastorul Alex Balint, în data de 3 Iunie, 2017.

Mai mult

Mesaj din ciclul de predici „Safirul străveziu” – Transmisie LIVE din Atlanta, prezentat de pastorul Nicu Butoi. Data: 6 Mai, 2017 Tăcerea in fața răului este un rău în sine. A nu vorbi însemnează a vorbi. A nu acționa însemnează a acționa.

Mai mult

Mesaj din ciclul de predici „Christ și Antichrist” – Transmisie LIVE din Atlanta. Data: 29 Aprilie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Mesaj special transmis in direct din Atlanta – Jesus Market, prezentat de pastorul Alex Balint, în data de 22 Aprilie, 2017.

Mai mult

Jesus Market – Transmisie LIVE din Atlanta. Data: 14 Aprilie, 2017 Mesaj special transmis de pastorul Nicu Butoi, cu ocazia alegerilor din Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea.

Mai mult

Mesaj din ciclul de predici „Christ și Antichrist” – Transmisie LIVE din Atlanta. Data: 1 Aprilie, 2017 O redescoperire a sinelui prin perspectiva dragostei divine, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Mesaj prezentat de Daniel Strugari, sambătă, 11 Martie, 2017. Transmisie LIVE din Atlanta, Jesus Market.

Mai mult

Mesaj din ciclul de predici „Christ și Antichrist” – Transmisie LIVE din Atlanta. Data: 25 Martie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Biserica Adventistă Filadelfia, Buzău. Data: 18-19 Martie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Biserica Adventistă Filadelfia, Buzău. Data: 18 Martie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Biserica Adventistă Filadelfia, Buzău. Data: 17 Martie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Biserica Adventistă Filadelfia, Buzău. Data: 16 Martie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult