Biserica Penticostală Emanuel, Deva. Data: 18 Noiembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Gabi Zăgrean.

Mai mult

Emanuel Church Anaheim – California. Data: 11 Noiembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Lazăr Gog.

Mai mult

Emanuel Christian Church, Portland. Data: 26 August, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Iosif Țon.

Mai mult

Emanuel Church Anaheim – California. Data: 9 August, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Lazăr Gog.

Mai mult

Biserica Creștină Sfânta Treime, Beiuș – Sala de Conferințe Cireșarii. Data: 3 Iunie, 2018 Un studiu biblic din epistola către Romani, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Biserica Agape Bistrița. Data: 10 Septembrie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de Sunny Trancă.

Mai mult

Predica de pe Munte este una dintre celebrele cuvântări rostite de Mântuitorul, supranumită ,,Principiile sau Constituția Împărăției”. Narațiunea din Matei 5 menționează: "Când a văzut Isus noroadele, S-a suit pe munte; şi după ce a şezut jos, ucenicii Lui s-au apropiat de El. Apoi a început să vorbească şi să-i înveţe astfel..." (Matei 5:1-2). Este […]

Mai mult

Biserica Penticostală nr.1 „Carpați”, Cluj-Napoca. Data: 18 Iunie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Beniamin Fărăgău.

Mai mult

Emisiunea “Fața în Fața” realizat de RTN Chicago. Invitat dr. Buni Cocar, pastorul bisericii Maranatha din Chicago și dr. Iosif Ton, pastorul bisericii Emanuel din Portland.

Mai mult

Emanuel Christian Church, Portland. Data: 11 Septembrie, 2016 Mesaj din ciclul de predici „Predica de pe munte a Domnului Isus”, prezentat de pastorul Iosif Țon.

Mai mult

Emanuel Christian Church, Portland. Data: 28 August, 2016 Mesaj din ciclul de predici „Predica de pe munte a Domnului Isus”, prezentat de pastorul Iosif Țon.

Mai mult

Emanuel Christian Church, Portland. Data: 21 August, 2016 Mesaj din ciclul de predici „Predica de pe munte a Domnului Isus”, prezentat de pastorul Iosif Țon.

Mai mult

Emanuel Christian Church, Portland. Data: 7 August, 2016 Mesaj din ciclul de predici „Predica de pe munte a Domnului Isus”, prezentat de pastorul Iosif Țon.

Mai mult

Emanuel Christian Church, Portland. Data: 24 Iulie, 2016 Mesaj din ciclul de predici „Predica de pe munte a Domnului Isus”, prezentat de pastorul Iosif Țon.

Mai mult

Emanuel Christian Church, Portland. Data: 17 Iulie, 2016 Mesaj din ciclul de predici „Predica de pe munte a Domnului Isus”, prezentat de pastorul Iosif Țon.

Mai mult

Emanuel Christian Church, Portland. Data: 10 Iulie, 2016 Mesaj din ciclul de predici „Predica de pe munte a Domnului Isus”, prezentat de pastorul Iosif Țon.

Mai mult