Biserica Penticostală Philadelphia din Mansuè (TV) – Italia. Data: Februarie, 2019 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Marius Livanu.

Mai mult

Mărturia familiei Catana despre felul cum Dumnezeu a intervenit și a vindecat dintr-odată și pe deplin de boala Psoriazis, o boală de piele cu care această familie s-a luptat timp de un an și jumătate. "ca să se împlinească ce fusese vestit prin prorocul Isaia, care zice: „El a luat asupra Lui neputinţele noastre şi […]

Mai mult

Statisticile arată că România este una din țările cu cei mai mulți locuitori deprimați. Haideți să identificăm simptomele acestei boli și să învățăm cum să scăpăm de ea! Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Ionuț Haidu.

Mai mult

Emanuel Church Anaheim – California. Data: 7 Februarie, 2019 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Lazăr Gog.

Mai mult

Biserica Penticostală Poarta Cerului, Timișoara. Data: 2015 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Nelu Filip.

Mai mult

Suferințele fizice pot fi tratate de medici, în spitale, dar suferințele sufletului, numai Dumnezeu le poate vindeca întru totul. De unde vine suferința aceasta, în vreme ce aproaple meu nu e încercat cu aceste suferințe? Data: 6 Februarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Semaforul”, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Biserica Creștină Sfânta Treime, Beiuș – Sala de Conferințe Cireșarii. Data: 20 Ianuarie, 2019 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Biserica Baptistă VIA, Cluj-Napoca. Data: 20 Ianuarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Întreg”, rostit de Teofil Cotrău.

Mai mult

Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. Data: 4 Martie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Speranță de nezdruncinat” partea 18, prezentat de pastorul Max Lucado.

Mai mult

Nebucadneţar obosit de atâta muzică ascultată, a hotărât să-i bage pe cei trei evrei în cuptorul cu foc. N-o făcea pentru prima dată şi Hitler s-a inspirat de la el câteva sute de ani mai târziu. La Auschwitz, Treblinka, [...]

Mai mult

Doamne Tată, știi, anul acesta a fost anul în care am plâns cel mai mult. Recunosc, am urât multe zile. Uneori, ura se îndrepta și spre Tine, arătând furioasă pumnul spre Cer, ca mai apoi să ajung pe genunchi, cu sufletul la pământ. [...]

Mai mult

Biserica Penticostală Geneza, Oradea. Data: 9 Decembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Dorel Coraș.

Mai mult

Biserica Penticostală Emanuel, Deva. Data: 18 Noiembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Gabi Zăgrean.

Mai mult

Biserica Creștină Sfânta Treime, Beiuș – Sala de Conferințe Cireșarii. Data: 18 Noiembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Biserica Penticostală Geneza, Oradea. Data: 18 Noiembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Dorel Coraș.

Mai mult

Centrul Creștin Betania, Oradea. Data: 14 Noiembrie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Explorând Geneza” – studiu din cartea Geneza, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult