Credinţa în Dumnezeu este un lucru absolut personal, însă se manifestă în public, drept pentru care, deseori, guvernele păgâne sau atee au interzis credinţa, în mod special manifestarea ei socială. Biblia ne învaţă că dragostea, credinţa şi speranţa

Mai mult

Biserica Penticostală Română Betania, Chicago. Data: 31 Decembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Biserica Creștină Sfânta Treime din Hendon, Londra. Data: 11 Noiembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Biserica Creștină Sfânta Treime, Beiuș – Sala de Conferințe Cireșarii. Data: 4 Noiembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Conferința de Familii organizat de Biserica “Rugul Aprins” Ipswich (UK), în perioada 9 – 11 Octombrie, 2018. Invitat special: pastor Luigi Mițoi

Mai mult

Nu știu cum îl vezi tu pe Dumnezeu, dar El este și va fi întotdeauna atât un Dumnezeu al dragostei cât și un Dumnezeu al sfințeniei. Poate că adeseori nu îți dai seama. Te trezești de dimineață, îți începi ziua cu diferite [...]

Mai mult

Istoria își urmează nestingherită cursul și viața merge înainte, lasând posterității realizările și falimentele oamenilor. Unii se nasc și alții mor și bucuria se împletește în mod tainic cu suferința. Ne oprim în puținele clipe de răgaz, încercând să înțelegem care [...]

Mai mult

Biserica Poarta Cerului, Timișoara. Data: 26 August, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Dragostea este satisfacerea unei nevoi. Povestea e simplă. Un om mergea spre Ierihon din Ierusalim. Băiat de capitală, a fost jefuit și bătut zdravăn. Lăsat în șanț, pe lângă el trece un preot și un levit. Dar un samaritean îl ia și-l îngrijește [...]

Mai mult

Centrul Creștin Betania, Oradea. Data: 20 Iunie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Explorând Geneza” – studiu din cartea Geneza, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Biserica Creștină Filadelfia, Baia Mare. Data: 17 Iunie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Cheile Împărăției”, rostit de Sunny Trancă.

Mai mult

Biserica Penticostală Română Betania, Chicago. Data: 17 Iunie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Când Isus folosește cuvintele „dragostea dintâi” aici, El nu vorbește despre dragostea imatură pe care o trăim atunci când suntem mântuiți pentru prima dată. Mai degrabă, El vorbește despre iubirea exclusivă. El spune [...]

Mai mult

Biserica Creștină Sfânta Treime, Beiuș – Sala de Conferințe Cireșarii. Data: 3 Iunie, 2018 Un studiu biblic din epistola către Romani, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Mesaj prezentat la emisiunea „Păstorul Cel Bun” pe NAȘU TV. Data: 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Biserica Baptistă Mănăștur – Cluj Napoca. Data: 20 Mai, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Beniamin Fărăgău.

Mai mult