Ce faci atunci când liderii religioși te dezamăgesc? Ce faci atunci când religia și credința părintilor tăi te dezamăgește? Ce faci când Dumnezeul în care te-ai încrezut din toată inima te-a dezamăgit? Mesaj transmis în direct din Atlanta – Jesus Market, prezentat de pastorul Daniel Strugari, în data de 10 Iunie, 2017.

Mai mult

Sunt în viața noastră lucruri pe care nu le înțelegem, anumite acțiuni a celor de lângă noi care ne uimesc, sau anumite momente care ne marchează pentru perioade lungi, sau poate pentru totdeauna. Oamenii nu devin mereu ceea ce își impun să fie, și nu totdeauna ceea ce pozează în fața noastră este potrivit cu […]

Mai mult

Unii oameni trec pe lângă noi atât de repede şi nu mai apucăm să-i cunoaştem. Alţii rămân mai mult dar tot ne lasă cu ochii în soarele mirării. Putem fi dezamăgiţi de lucrurile pe care le cumpărăm, de vremurile pe care le trăim, de salariile pe care le avem. Nu e soluţia perfectă să nu […]

Mai mult

Biserica Penticostală Betania, Dublin. Data: 3 Iulie, 2016 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Valerian Jurjea.

Mai mult

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, din Nazna. Data: 19 Martie, 2016 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Iacob Coman.

Mai mult

Biserica Creștină Sfânta Treime, Beiuș – Sala de Conferințe Cireșarii. Data: 20 Martie, 2016 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Cunoscătorii spun că mintea umană, odată extinsă la nivelul unei idei, niciodată nu mai revine la forma ei inițială. De exemplu, nu ai cum, odată ce ai cunoscut o persoana și ai trăit alături de ea, nu ai cum să revii la forma la care ai fost înainte de a o cunoaște. Niciodata! La fel, […]

Mai mult

Cine nu a trecut printr-o relație care i-a frânt inima? Cine nu a cunoscut dezamăgirea și suferința? Prea puțini ar fi aceia, însă noi, cei care am intrat în contact cu durerea care ne-a făcut să credem că lumea se sfârșește acolo, suntem mulți… Cu cât iubești mai mult, cu atât suferi mai tare. Iar […]

Mai mult

Biserica Philadelphia din Mansuè (TV), Italia. Data: 15 Septembrie, 2013 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Emil Bartoș.

Mai mult

Biserica Creștină „Sfânta Treime”, Beiuș – Sala de Conferințe Cireșarii. Data: 8 Decembrie, 2013 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Emanuel Church Anaheim – California. Mesaj de incurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Lazăr Gog.

Mai mult

Biserica Penticostală Speranţa, Linz. Data: 15 Martie, 2015 Mesaj de încurajare si zidire spirituală, rostit de pastorul Gabi Zăgrean.

Mai mult

Biserica Penticostală Speranța, Timișoara. Data: 31 August, 2014 Mesaj de încurajare si zidire spirituală, rostit de pastorul Emil Bartoș.

Mai mult