Centrul Creștin Betania, Oradea. Data: 28 Noiembrie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Explorând Geneza” – studiu din cartea Geneza, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Biserica Penticostală Poarta Cerului, Timișoara. Data: 5 August, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Nelu Filip. Căsătoria, instituția inventată de Dumnezeu încă de la începuturile lumii, este asaltată din toate parțile, uneori ridiculizată, și tot mai mult i se diminuează statornicia prin cele mai banale motivații.

Mai mult

Biserica Penticostală Philadelphia din Mansuè (TV) – Italia. Data: Octombrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Marius Livanu.

Mai mult

Centrul Creștin Betania, Oradea. Data: 24 Octombrie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Explorând Geneza” – studiu din cartea Geneza, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Gabi Zăgrean.

Mai mult

Conferința de Familii organizat de Biserica “Rugul Aprins” Ipswich (UK), în perioada 9 – 11 Octombrie, 2018. Invitat special: pastor Luigi Mițoi

Mai mult

Scriu aceste gânduri după discuția cu un tânăr cât se poate de onest și doritor de a trăi curat, care a solicitat consiliere pentru o situație în care se află. Pe scurt, din dorința de a își arăta intențiile [...]

Mai mult

Emisiunea „Pentru noi femeile”, realizat de Credo TV. Invitați: Elisabeta & Iosif Țon

Mai mult

Alături de soția sa, John Bevere ne învață cum să ne păzim duhul căsniciei, nu doar căsnicia. Ei aduc un exemple personale pentru a întări mesajul expus. Un procent de 40-50% din cuplurile aflate la prima căsătorie ajung la divorț, față de 60% din cuplurile aflate la a doua căsătorie, care și ele ajung în […]

Mai mult

ăsătoria este o experienţă unică prin faptul că avem privilegiul de a împărtăşi fiecare aspect al vieţii cu o altă fiinţă umană. Promisiunea reciprocă că vom rămâne împreună la bine şi greu ne dă siguranţa şi bucuria la care am visat înainte de căsătorie. Căsătoria, mântuirea şi revenirea Mântuitorului [...]

Mai mult

Biserica Penticostală Română Betania, Chicago. Data: 26 August, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Emisiunea „Adevărul Viu” cuprinde mesaje biblice ale pastorului Charles Price, din Peoples Church, Toronto, Canada, traduse în limba română, pentru românii dornici de creștere spirituală personală.

Mai mult

Căsătoria este o poruncă a lui Dumnezeu, o nevoie a omului şi o soluţie divină pentru fericirea cuplului. Nevoile omului, fiind atât de diverse şi complexe, sunt împlinite în mod deplin doar în viaţa de familie. Priorităţile în viaţa [...]

Mai mult

Mesaj prezentat la emisiunea „Păstorul Cel Bun” pe NAȘU TV. Data: 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Căsnicia „fără viață” începe cu manifestări de dragoste romantică și aşteptări înalte, însă la scurt timp se schimbă ceva. Cei doi parcă uită să mai continue cu atenţiile de la început și încep să-și pună întrebarea: „De ce m-am căsătorit?”.

Mai mult

Biserica Penticostală Română Betania, Chicago. Data: 10 Iunie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult