Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. Data: 11 Februarie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Speranță de nezdruncinat” partea 15, prezentat de pastorul Max Lucado.

Mai mult

De ce binele fără Dumnezeu nu este îndeajuns de bine? Dacă este bun, probabil că este de la Dumnezeu. Oare? În vremea aceasta, termenii bine și dumnezeiesc par a fi unul și același lucru. Credem ceea ce este acceptat în mod general, că binele este în acord cu voia lui Dumnezeu. Generozitatea, umilința, dreptatea — […]

Mai mult

Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. Data: 22 Octombrie, 2017 Mesaj din ciclul de predici „Speranță de nezdruncinat” partea 7, prezentat de pastorul Max Lucado.

Mai mult

Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. Data: 1 Octombrie, 2017 Mesaj din ciclul de predici „Speranță de nezdruncinat” partea 4, prezentat de pastorul Travis Eades.

Mai mult

Biserica Poarta Cerului, Timișoara. Data: 26 August, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Biserica Creștină Sfânta Treime, Beiuș – Sala de Conferințe Cireșarii. Data: 24 Iunie, 2018 Un studiu biblic din epistola către Romani, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Nu trebuie făcute mari eforturi intelectuale pentru a-ţi da seama că cei mai mulţi dintre noi suntem avizi de a vedea în lucruri răul, de a vorbi despre el, de a-l diseca şi a-l expune hăcuit în piaţa publică. Vorbim prea mult despre [...]

Mai mult

Biserica Penticostală Filadelfia, Paris. Data: 27 Octombrie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Marius Livanu.

Mai mult

Centrul Creștin Betania, Oradea. Data: 25 Octombrie, 2017 Mesaj din ciclul de predici „Explorând Geneza” – studiu din cartea Geneza, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Întrebarea din titlu este un protest exprimat sub forma unei nedumeriri acuzatoare la adresa lui Dumnezeu. Nu este altceva decât o condamnare voalată a lui Dumnezeu și a acţiunilor Lui. Este expresia ciudată a rebeliunii unei lumi care se vede pe sine superioară lui Dumnezeu. Oamenii uită cuvintele Scripturii din cartea lui Iov: „Supărarea să […]

Mai mult

Una din zbaterile mari ale mele ca om atins de dragostea lui Dumnezeu este cea de a înlătura cât de mult răutatea din viața mea. Aș vrea dacă se poate să elimin tot deodată și să rămân pur și neprihănit. Uneori am avut impresia că sunt pe aproape, dar tocmai atunci când credeam că sunt […]

Mai mult

Centrul Creștin Betania, Oradea. Data: 10 Mai, 2017 Mesaj din ciclul de predici „Abecedar”, rostit de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Centrul Creștin Betania, Oradea. Data: 3 Mai, 2017 Mesaj din ciclul de predici „Abecedar”, rostit de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Centrul Creștin Betania, Oradea. Data: 2016 Mesaj din ciclul de predici „Evanghelia, care schimbă vieți”, rostit de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Ca oricare dintre voi am meditat la vremea bilanțului asupra vieții mele, a familiei mele dar și asupra cadrului mai extins al vieții sociale în timpurile prezente. Mi-a venit în minte remarca transmisă de Dumnezeu prin prorocul Ieremia poporului său: Ți-am vorbit când îți mergea bine; dar tu ziceai: „Nu pot s-ascult!” La noi în […]

Mai mult

Emisiunea “Fața în Fața” realizat de RTN Chicago. Invitat dr. Buni Cocar, pastorul bisericii Maranatha din Chicago.

Mai mult