Biserica Creștină Filadelfia, Baia Mare. Data: 13 Ianuarie, 2019 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de Sunny Trancă.

Mai mult

Centrul Creștin Betania, Oradea. Data: 9 Ianuarie, 2019 Mesaj din ciclul de predici „Explorând Geneza” – studiu din cartea Geneza, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Biserica Penticostală Geneza, Oradea. Data: 1 Ianuarie, 2019 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Dorel Coraș.

Mai mult

Mesaj din ciclul de predici „Psalmii – Gândind și simțind cu Dumnezeu” – partea 4, rostit de pastorul John Piper.

Mai mult

Biserica Penticostală Geneza, Oradea. Data: 18 Noiembrie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Dorel Coraș.

Mai mult

Emisiunea “Fața în Fața” realizat de RTN Chicago. Invitat dr. Buni Cocar, pastorul bisericii Maranatha din Chicago.

Mai mult

De ce binele fără Dumnezeu nu este îndeajuns de bine? Dacă este bun, probabil că este de la Dumnezeu. Oare? În vremea aceasta, termenii bine și dumnezeiesc par a fi unul și același lucru. Credem ceea ce este acceptat în mod general, că binele este în acord cu voia lui Dumnezeu. Generozitatea, umilința, dreptatea — […]

Mai mult

Cineva spunea că dacă vrei să fii fericit, să ai zero așteptări de la ceilalți. Nu știu cât de adevărată este afirmația asta însă știu că noi creștinii ar trebui să avem destule așteptări unii de la alții [...]

Mai mult

Biserica Creștină Sfânta Treime, Beiuș – Sala de Conferințe Cireșarii. Data: 24 Iunie, 2018 Un studiu biblic din epistola către Romani, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Centrul Creștin Betania, Oradea. Data: 6 Iunie, 2018 Mesaj din ciclul de predici „Explorând Geneza” – studiu din cartea Geneza, prezentat de pastorul Vladimir Pustan.

Mai mult

Biserica Penticostală Peniel, Londra. Data: 18 Mai, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Gabi Zăgrean.

Mai mult

Biserica Penticostală Română Betania, Chicago. Data: 8 Aprilie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Luigi Mițoi.

Mai mult

Biserica Penticostală Philadelphia din Mansuè (TV) – Italia. Data: Ianuarie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Marius Livanu.

Mai mult

Biserica Penticostală Philadelphia din Mansuè (TV) – Italia. Data: Decembrie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Marius Livanu.

Mai mult

La început nu am fost conștientă de acest lucru, dar apoi, viața mi-a arătat că am pe lângă mine oameni frumoși și că aceasta este o binecuvântare. Am să îți spun despre câțiva dintre ei. Bunica și bunicul. Doi oameni frumoși cu suflet cald. De fiecare dată când mergeam la ei îmi puneau în față […]

Mai mult

Dumnezeu l-a chemat pe Avraam (Gen. 12:2-3) și i-a încredințat o misiune care a schimbat lumea, o misiune care a dat naștere poporului lui Dumnezeu, o misiune prin care s-a creat contextul venirii lui Mesia în lume, o misiune prin care am primit revelația divină în forma Bibliei. Astăzi, după aproximativ 4000 de ani de […]

Mai mult