Emisiunea „Adevărul Viu” cuprinde mesaje biblice ale pastorului Charles Price, din Peoples Church, Toronto, Canada, traduse în limba română, pentru românii dornici de creștere spirituală personală.

Mai mult

Biserica „Christian Fellowship”, Bangalore. Mesaje de încurajare și zidire spirituală, prezentat de Zac Poonen.

Mai mult

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Loma Linda, California. Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Valentin Dănăiață.

Mai mult

Mesaj din ciclul de predici „Iubirea în 10 cuvinte” – Transmisie LIVE din Atlanta, Jesus Market. Data: 14 Aprilie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Biserica Penticostală Geneza, Oradea. Data: 8 Aprilie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Dorel Coraș.

Mai mult

Mai important decât adevărul Învierii lui Hristos e ce facem cu acest adevăr. A spune doar „Hristos a înviat!” fără a trăi în puterea Învierii Lui e o cruntă aflare în treabă. Piatra n-a fost dată la o parte ca să poată ieşi Hristos din mormânt (El putea ieşi prin piatră), ci pentru noi ca […]

Mai mult

Biserica Baptistă Iris, Cluj Napoca. Data: 25 Martie, 2018 Text biblic: Ioan 2:1-25 Mesaj de încurajare și zidire spirituală – studiu din Evanghelia după Ioan, prezentat de pastorul Beniamin Fărăgău.

Mai mult

Emanuel Church Anaheim – California. Data: 4 Martie, 2018 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, prezentat de pastorul Lazăr Gog.

Mai mult

Biserica Baptistă Iris, Cluj Napoca. Data: 12 Noiembrie, 2017 Text biblic: Galateni 2:1-14 Mesaj de încurajare și zidire spirituală – studiu din Epistola către Galateni, prezentat de pastorul Beniamin Fărăgău.

Mai mult

Întâmplător, acum câteva zile eram într-un magazin unde cea mai mare aglomerație era la produsele de Halloween. Erau – de la copii până la oameni în vârstă, bărbați cu cercei și femei tatuate, chiar și bătrâni. Hristos a murit și pentru tatuați și pentru bărbații cu cercei. De la distanță nu părea nimic în neregulă […]

Mai mult

Biserica Baptistă Iris, Cluj Napoca. Data: 5 Noiembrie, 2017 Text biblic: Galateni 1:11 – 2:10 Mesaj de încurajare și zidire spirituală – studiu din Epistola către Galateni, prezentat de pastorul Beniamin Fărăgău.

Mai mult

Biserica Adventistă Română Maranatha, Florida. Data: 15 Iunie, 2012 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Iosif Țon.

Mai mult

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, Londra. Data: 11 August, 2012 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Nicu Butoi.

Mai mult

Biserica Penticostală Română din Kitchener, Ontario, Canada. Data: 26 Martie, 2017 Mesaj de încurajare și zidire spirituală, rostit de pastorul Daniel Strugari.

Mai mult

Emanuel Church Anaheim – California. Data: 4 Mai, 2017 Un studiu aprofundat asupra celor 10 porunci, prezentat de pastorul Lazăr Gog.

Mai mult