Plinatatea si intaietatea

Mesaj din ciclul de predici „Călătoria vieții tale” prezentat pe platforma Jesus Market, de pastorul Nicu Butoi.

Data: 5 Decembrie, 2015

Care este scopul lucrării noastre? Lucrarea aceasta aduce Împărăția din Ceruri, pe pământ… aduce Împărăția lui Dumnezeu din Ceruri în inima ta.

Nu este o misiune ușoară, pentru că nu lucrăm într-o lume primitoare de așa ceva, ci într-o lume extrem de ostilă, în mijlocul unor forțe despre care Biblia spune că: “nu avem de luptat împotriva cărnii și sângelui” (Efeseni 6:12), ci împotriva unor forțe care rezistă la fiecare pas, la fiecare milimetru și se cucerește cu sânge, cu rugăciune, cu străduință. Fiecare petec mic din Împărăția aceasta se cucerește cu luptă până în final când toate lucrurile vor ajunge în inima ta, potrivit planului Său “precum în Cer, așa și pe pământ”. Acesta este planul restaurator al lui Dumnezeu!

Apoi trebuie adusă această Împărăție la tine în familie, apoi în biserică, apoi în societate – familia mai mare și până la urmă, spune Cuvântul lui Dumnezeu: “pământul va fi plin de cunoștința slavei Domnului, ca fundul mării de apele care-l acopăr.” (Habacuc 2:14)

Acesta este planul lui Dumnezeu și pentru aceasta lucrăm noi, iar lupta aceasta o ducem, pentru că nu există altă soluție pentru ceea ce se întâmplă în propria noastră viață, sau în lumea noastră, decât Hristos și Împărăția lui Dumnezeu.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>