Drumul spre Damasc

Vreau să pornim la drum alături de acest personaj biblic. Impreună să vibrăm la ceea ce înseamnă și pentru noi astăzi minunata experiență a convertirii Apostolului Pavel!

Acesta și nu altul, este cel care ne oferă experienta pocăinței: Saul din Tars, cel pe care, poate, voi, prietenii mei dragi, îl cunoașteți sub numele de Apostolul Pavel. Dar nu a fost de la început așa!

Poate un persecutor feroce, așa cum era Saul din Tars, să devină un umil copil al lui Dumnezeu, propovaduitor al Evangheliei Adevărate?

Drumul convertirii lui Saul din Tars este cu totul deosebit. Un om cu o convingere puternică ajunge să își schimbe modul de a gândi. Înainte de a-L întâlni pe Isus cu foarte multă convingere religioasă, Saul din Tars luptă chiar împotriva lui Dumnezeu. Odată cu întâlnirea cu Divinul, Saul devine Pavel și este deschis dragostei lui Dumnezeu.

Să descoperim în continuare planul lui Dumnezeu concretizat în prezentarea din Faptele Apostolilor.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>