O logica nebuneasca – Maurizia Nicoara

Views

Noi avem logica noastră, iar Dumnezeu o are pe a Lui. Bineînțeles, sunt complet diferite. Spre exemplu, noi avem „dacă X… atunci Y”. Dumnezeu are „indiferent de X, iese Y”. Noi avem: dacă îmi mai greșește o singură dată, pe cuvânt că rup orice relație. Dumnezeu are: dacă fratele tău îți greșește de șapte ori, tu să îl ierți de 70 de ori câte 7.

Noi avem: îi dăruiesc asta pentru că știu că îmi va dărui ceva la fel de frumos sau poate chiar mai mult, nu dau unde știu că primesc înapoi de Secret Santa o cană și o felicitare. Dumnezeu are: cine dă cu bucurie, este iubit de El. Pentru că bucuria împachetează altfel darul.

Noi avem: de ce să dau ultimii mei bani cuiva aflat într-o nevoie mai mare? Și eu ce fac mai departe? Dumnezeu are: cine dă săracului, nu duce lipsă. Nici măcar de bunătate și omenie.

Noi avem: dacă ăsta nu a reușit, ar trebui să renunțe, oricum nu i-ar fi mers vreodată. Dumnezeu are: nu disprețuiesc începuturile slabe. Continuă în fiecare zi.

Noi avem: dacă ăsta crede că ajunge în Cer, se înșală. Dumnezeu are: cei din urmă vor fi vei dintâi.

Noi avem: ești inutil. Dumnezeu are: ești o minunăție.

Noi avem: dacă a greșit atât, nu îl mai iartă nimeni. Dumnezeu are: indiferent de păcat, există iertare și salvare la El.

Vezi? E o logică nebunească. Nebunească pentru noi. Însă har la El.

Sursa

O logica nebuneasca – Maurizia Nicoara

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>