Ce anume te limiteaza? – David Wilkerson

Views

„Am dat drumul gurii faţă de voi, corintenilor! Ni s-a lărgit inima.” (2 ​​Corinteni 6:11) Pavel se adresează unei biserici care intra într-o etapă nouă. Aceștia aveau o istorie bună și glorioasă, dar au și avut de suferit unele încercări și dificultăți.

Toată lumea care citește acest lucru are ceva în comun cu ceilalți: și anume firea – acel lucru care te privează de tot ce are Dumnezeu mai bun să-ți ofere. Biserica din Corint era plină de ceea ce Pavel numea carnalitate – imoralitate sexuală, diviziuni între ei – dar Pavel îi asigură că inima lui este larg deschisă pentru ei.

Îmi place atât de mult acest lucru! Pavel îi provoacă și dorește să îi corecteze, dar în același timp dorește să vadă că în ei există creștere și maturitate. În versetul 12, el spune: ”Voi nu sunteţi la strâmtoare în noi.” Cu alte cuvinte, el le spune că nu există restricții asupra lor și că sunt liberi să facă totul pentru Isus.

În același fel, noi nu trebuie să fim oameni cu puțină credință, limitând lucrarea Duhului Sfânt în viețile noastre. Pavel continuă să spună în versetul 12: ”Dar inima voastră s-a strâns pentru noi.” Ce te limitează? Ce anume îți îngrădește credința? De ce nu vezi o explozie de credință și zel în viața ta?

Poate că ai fost rănit – cine nu a fost? – și asta te împiedică să înaintezi mai profund în lucrurile Domnului. Dar Cuvântul spune: ”Eu vă voi fi Tată, şi voi Îmi veţi fi fii şi fiice.” (6:18) Un tată îți dă îndrumare și rostește binecuvântări asupra vieții tale. El dorește lucruri mari de la tine și îți dă în dar o moștenire.

”Deci, fiindcă avem astfel de făgăduinţe, preaiubiţilor, să ne curăţim de orice întinăciune a cărnii şi a duhului şi să ne ducem sfinţirea până la capăt, în frica de Dumnezeu.” (7:1) Pe măsură ce vă agățați de promisiunile lui Dumnezeu, veți putea avea o părtășie reînnoită cu Hristos, care vă va face să umblați în reverență și sfințenie într-un mod pe care nu l-ați mai experimentat niciodată înainte!

Ce anume te limiteaza? – David Wilkerson

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>