Ascultand de vocea Tatalui – David Wilkerson

Views

Isus și-a trăit viața pe pământ fiind total dependent de Tatăl ceresc. Mântuitorul nostru nu a făcut nimic și nu a spus nimic până când nu S-a consultat mai întâi cu Tatăl. Și nu a făcut minuni, cu excepția celor pe care Tatăl L-a instruit să le facă. El a declarat: ”Ci vorbesc după cum M-a învăţat Tatăl Meu….. Tatăl nu M-a lăsat singur, pentru că totdeauna fac ce-I este plăcut.” (Ioan 8:28-29)

Hristos ne spune foarte clar că practica dependenței totale, ascultând întotdeauna vocea Tatălui Său, făcea parte din umblarea Sa zilnică. Vedem asta într-o scenă din Evanghelia lui Ioan, unde Isus a văzut un om bolnav care se afla lângă scăldătoarea din Betesda. Isus S-a întors spre omul acesta și i-a poruncit să-și ridice patul și să meargă – și imediat bărbatul a fost atins și a plecat de acolo vindecat.

Liderii religioși evrei erau înfuriați deoarece, în mintea lor, Isus încălcase Sabatul vindecându-l pe acest om. Dar Isus a răspuns: ”Eu am făcut numai ceea ce Tatăl mi-a spus să fac.” El a explicat: ”Adevărat, adevărat vă spun că Fiul nu poate face nimic de la Sine; El nu face decât ce vede pe Tatăl făcând şi tot ce face Tatăl, face şi Fiul întocmai. Căci Tatăl iubeşte pe Fiul şi-I arată tot ce face; şi-I va arăta lucrări mai mari decât acestea, ca voi să vă minunaţi.” (Ioan 5:19-20)

Isus a spus foarte clar: ”Tatăl Meu M-a învățat tot ce trebuie să fac.” Isus, în timp ce era întrupat, trebuia să se bazeze pe o lucrare interioară a vocii Tatălui care Să-L călăuzească mereu. El a trebuit să audă vocea Tatălui său oră de oră, pentru fiecare minune, de fiecare dată.

Cum a fost Isus capabil să audă vocea constantă și suavă a Tatălui Său? Biblia ne arată că aceasta S-a întâmplat numai prin rugăciune. Tot timpul, Isus mergea în locuri izolate pentru a se ruga. El a învățat să audă vocea Tatălui pe genunchi.

Vă încurajez să petreceți timp cu Isus într-un loc ascuns al rugăciunii. Stați liniștiți în prezența Lui și veți primi adevărul pe care numai Hristos îl poate împărtăși prin Duhul Său cel binecuvântat.

Sursa

Ascultand de vocea Tatalui – David Wilkerson

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>