Bucuria unui pahar de apă

669 RON of 9.000 RON raised

O fântână? Cine ar mai avea în zilele noastre nevoie de o fântână? Oare mai sunt oameni în România care să sufere de sete? Probabil multora dintre noi ni se pare banal un pahar cu apa, îl avem la îndemână oricând și fără costuri mari.

În urma unei vizite făcute unei comunități de oameni nevoiași am aflat că cea mai mare problema a lor este nevoia de apă, lipsa apei de băut. Când am ajuns în satul Drauț din județul Arad, nici nu am coborât bine din mașină când lângă mine a apărut o “gașcă” de copii care m-au întrebat: ”nenea ai dus apă?” Am rămas șocat când am aflat că oamenii de acolo care locuiesc pe un câmp la ieșire din sat, spre pădure trebuie sa meargă aproximativ 400 de metri pentru a putea cere apă oamenilor din sat care au fântâni.

Dorința noastră este de a face o fântână pentru pentru comunitatea din Drauț. Dacă dorești să susții acest proiect, te așteptăm cu drag să participi împreună cu noi la realizarea unei mari bucurii pentru oamenii sărmani din Drauț. Costurile pentru realizarea fântânii sunt de 12 500 RON. Dumnezeu să binecuvinteze dăruirea și implicarea ta!

RON
 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 300,00 RON One Time